З геодезією у серці до 85-річчя професора І. С. Тревого - Савчук, С.; Четверіков, Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2024)
Висвітлено основні результати багаторічної діяльності відомого вченого, педагога і громадського діяча України І. С. Тревого.
With geodesy in the heart. On the 85th anniversary of professor I. S. Trevoho
Keywords: 528.04