Оцінка впливу сертифікації системи управління якістю на виготовлення якісної продукції - Гунькало, Алла; Бичківський, Роман (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Розглянуто питання важливості досліджень з підтвердження впливу сертифікації систем управління якістю на виготовлення якісної продукції з наведенням прикладу експертної оцінки.

The question of the research conducting importance of the confirmation of quality management systems certification influence on high-quality product manufacturing along with an expert estimation example is being established.

Затрагивается вопрос важности исследований по подтверждению влияния сертификации систем управления качеством на изготовление качественной продукции с приведением примера экспертной оценки.
Keywords: 652.62