Стан озброєності Високого замку у Львові за актовими джерелами - Білущак, Т. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Вивчено середньовічну зброю XV–XVI ст. на Галичині на основі інформативних можливостей інвентарів Високого замку у Львові. Розглянуто виробництво вогнепальної зброї у Львові, а також представників цієї професії. This article is devoted to the study of medieval weapons of XV–XVI centuries in Galicia on the basis of informative opportunities of inventories of High Castle in Lviv. The manufacture of firearms in Lviv and the representatives of this profession are also considered.