Принципи створення «Словника абревіатур української мови» - Івченко, Анатолій (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
У статті проаналізовано стан лексикографічного опрацювання абревіатур сучасної української мови, а також аналогічний закордонний досвід. Запропоновано концепцію створення «Словника абревіатур української мови» та зразки словникових статей різнотипних абревіатур. In the article the present state of lexicography work on the modern Ukrainian abbreviations is analyzed, as well as similar experience abroad. A concept of the «Ukrainian abbreviations dictionary» is suggested and examples of entries for different abbreviations’ types are presented.