Дослідження впливу інформаційного запізнення в каналах зв’язку на якість керування - Жураковський, Я. Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
The purpose of this paper is to investigate the impact of information delay in the channels of communication system for control quality.
Keywords: якість керування; інформаційне запізнення; система керування; канал зв’язку