Управління фінансовими ризиками з мотою регулювання руху грошових потоків - Піскунов Р. О.; Бордюг В. В.; Хвещук О. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Розглянуто динаміку реального ВВП, обсягу виробництва промисловості та інвестицій в основний капітал; проаналізовано взаємозв’язок величини прибутку, обсягу інвестицій та ризику; запропоновано напрями регулювання руху грошових потоків шляхом впровадження вербальної моделі впливу комплексної системи управління фінансовими ризиками та алгоритму прийняття рішень в умовах ризику; розроблено функціональну модель залежності КСУФР від факторів успішності його створення. The article considers the dynamics of the real GDP, industrial production volume and fixed capital investments; analyses the correlation between profit value, investments value and risk; proposes the ways of cash flow regulation by means of introduction of the verbal model of integrated financial risk management system influence and the algorithm of making decisions under risk conditions; develops a functional model of the Integrated Financial Risks Management System dependence on its formation success factors.