Попередні результати та аналіз GNSS-спостережень на Чернігівщині - Терещук, О.; Нисторяк, І. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Висвітлено результати попередньої обробки GNSS-спостережень на Чернігівщині, отримані під час проведення першої GNSS-кампанії у північному регіоні України. Отображены результаты предварительной обработки GNSS-наблюдений на Черниговщине, полученные во время проведения первой GNSS-кампании в северном регионе Украины. In the article the results of preprocessing GNSS-observations in Chernihiv, obt ained as part of the first GNSS-campaign in the North region of Ukraine.
Предварительные результаты и анализ GNSS-наблюдений на Черниговщине
The preliminary results and analysis of GNSS-observations in Chernihiv region
Keywords: GNSS-спостереження; Державна геодезична мережа; базова станція; роверна станція