Проблеми та перспективи розвитку іпотечних кредитних відносин - Шумейко, Юлія (Національний університет "Львівська політехніка", 2009)
Визначено проблеми, окреслено перспективи становлення іпотечного кредитування та визначено роль відповідних учасників іпотечних кредитних відносин в Україні.
Keywords: іпотека; банк; іпотечне кредитування; іпотечні цінні папери