Визначення тенденцій розвитку ринку взуття України - Мамчин, М. М.; Шмагло, Н. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглянуто стан попиту і пропозиції на ринку взуття України, а також основні тенденції і перспективи розвитку цього ринку. The condition of the demand and supply in the market of footwear of Ukraine is considered in article, and also the review of the basic tendencies and prospects of development of this market is carried out.