Про причини деформаційних процесів грунтової греблі ХАЕС - Мельник, О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Розглянуто питання електронно-мікроскопічних та фізико-механічних досліджень властивостей грунтової греблі ХАЕС. Рассмотрены вопросы электронно-микроскопических и физико-механических исследований свойств грунтовой плотины ХАЭС. The question of electron-microscopical and physical-m chanical feature of research soil dam KhNPS is considered in the article.
О причинах деформационных процесов грунтовой плотины ХАЭС
The reasons of deformation processes of soil dam KhNPS
Keywords: растрова електронна мікроскопія; стереологія; кореляція