Організація хмарних обчислень на базі масиву програмних комірок логіки - Мельник, А.; Козак, Н. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Запропоновано нову хмарну модель обчислень ПЛІС як послуга, що покликана забезпечити масове використання ПЛІС для організації високопродуктивних обчислень. New cloud computing model – FPGA as a Service is offered, that called to provide more mass use of FPGA for high-performance computing.
Keywords: хмарніобчислення; ПЛІС; HDL-код; ПЛІСякпослуга; Cloud computing; FPGA; HDL-code; FPGA as a Service