Вирішення проблем енергоефективності у муніципальному секторі міст України - Копець, Г. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Розглянуто перспективи вирішення проблем енергоефективності в муніципальному секторі міст України, окремі напрямки інноваційних процесів у сфері енергоефективності, зокрема, розробку і удосконалення програмного забезпечення здійснення процесів енергоефективності у муніципальному менеджменті. Розглянуто етапи ефективного енергоменеджменту на муніципальному рівні в окремих містах України та перешкоди для здійснення цих процесів. In the article prospects of the energy efficiency problems decision in municipal sector of Ukraine cities, separate direction of innovative processes in energy efficiency sphere, in particular, working out and energy efficiency processes realization software improvement in municipal management are considered. Stages of effective energy management at municipal level in separate cities of Ukraine and an obstacle for realization of these processes are considered.
Keywords: енергоефективність; енергоменеджмент; ефективне використання енергоресурсів; energy efficiency; energy management; effective using of energy resources