Феномен духовного пізнання - Тоцький, Л. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Досліджується найменш вивчена форма людського ірраціонального пізнання – пізнання духовне. Зроблено спробу класифікувати та показати джерело і механізм його дії.

In the given article the author researches the least investigated form of irrational knowledge – knowledge spiritual. The attempt is made to class it, to show a source and mechanism of an operation.
Keywords: 165.195