Інформаційне забезпечення контролю діяльності структурних підрозділів підприємств - Понікаров, В. Д.; Брильо, Г. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Розглядаються питання реформування внутрішнього (управлінського) обліку структурних підрозділів підприємств з урахуванням правил складання податкової звітності. Наводяться вимоги до внутрішніх первинних документів для забезпечення потреб бухгалтерського та податкового обліку. In this article questions of reforming of the internal (administrative) account of structural divisions of the enterprises are considered in view of rules of drawing up of the tax reporting. Requirements for internal initial documents for maintenance of needs the accounting and tax account are resumed.
Keywords: 658. 657. 62