Використання можливостей персонального навчального середовища у навчанні студентів - Химиця, Наталія; Морушко, Олександр; Khymytsia, Nataliia; Morushko, Oleksandr (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Розглянуто проблему індивідуалізації навчання студентів на базі персонального навчального середовища (PLE). Вивчено можливості оптимізації навчального процесу з використанням індивідуалізації підготовки майбутніх спеціалістів. Розглянуто перспективи розвитку PLE, переваги та недоліки його впровадження.

The problem of individualization of student learning based on personal learning environment (PLE) is considered. The possibilities of optimization of the educational process with the use of individualization of preparation of future specialists are studied. Perspectives of PLE development, advantages and disadvantages of its implementation are considered.
Usage of the possibilities of a Personal Learning Environment for student learning
Keywords: персональне навчальне середовище; сервіси; оптимізація навчального процесу; студент; соціальний простір; Personal Learning Environments; services; optimization of the educational process; student; social space; 37.018.4; 378; 004.85