Аналоги оцiнок Вiмана-Валiрона для цiлих гармонiйних в Rn функцiй - Веселовська, О. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Отримано аналоги оцiнок Вiмана-Валiрона для цiлих гармонiйних в Rn(n ≥ 3) функцiй. We get the analogs of Viman-Valiron estimates for entire harmonic functions in Rn, n ≥ 3.
The analogs of Viman-Valiron estimates for entire harmonic functions in Rn
Keywords: цiла гармонiйна функцiя; максимум модуля; максимальний член; центральний iндекс; еntire harmonic function; maximum of modulus; central index