Інформаційні технології на «оптимальних структурних пропорціях» в аксіомах гармонії простору-часу - Різник, В.; Бандирська, О.; Талан, М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто новий підхід до розробки інформаційних технологій з поліпшеними якісними показниками, який базується на використанні властивостей «оптимальних структурних пропорцій» в аксіомах гармонії простору-часу.

The new approach for design of information technologies with improve quality indexes based on application of the “optimum structural proportions” in axioms of space-time harmony are described.
Keywords: 681.3; 519.15