Основні принципи укладання навчальних термінологічних словників - Мусійовська, Оксана (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
У статті розглянуто основні принципи укладання навчальних термінологічних словників. Проаналізовано критерії відбору термінологічної лексики та особливості перекладу термінів з англійської мови на українську.

The basic principles of educational terminological lexicons compiling have been defined in the article. The criteria for selection of terms have been analyzed as well as the peculiarities of their translation from English into Ukrainian.
Keywords: 37.018.43=03.111=161.2