Західноукраїнські землі у період підготовки та початку Другої світової війни - Яким, С. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Використано документальні дані для розкриття радянсько-німецьких дипломатичних маневрів навколо Західної України. In this article deals origin on write sources of Soviet-German affairs around Western Ukrainian.