Принципи фінансового контролю в системі інвестиційно-правової політики - Бортник, Н. П.; Єсімов, С. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Розглянуто теоретичні аспекти принципів фінансового контролю в системі інвестиційно-правової політики у контексті адаптації національного фінансового законодавства до вимог Європейського Союзу. Фінансовий контроль у сфері інвестиційної діяльності як інститут фінансового права аналізується з позиції Лімської декларації керівних принципів контролю, а також розглядається його вплив на розвиток інвестиційної політики. Рассмотрены теоретические аспекты принципов финансового контроля в системе инвестиционно-правовой политики в контексте адаптации национального финансового законодательства с требованиями Европейского Союза. Финансовый контроль в сфере инвестиционной деятельности как институт финансового права анализируется с позиции Лимской декларации руководящих принципов контроля, а также рассматривается его влияние на развитие инвестиционной политики. The article violated theoretical aspects of financial control principles the system of investment and legal policy in the context of adaptation national financial law to the requirements of the European Union. Financial control is in the field of investment activity as an institute of financial right is analysed from position Lima Declaration leading principles of control, and also examined its impact on the development investment politics.
Принципы финансового контроля системе инвестиционно-правовой политики
The principles of financial control system investment legal policy
Keywords: принципи; загальні та спеціальні принципи; фінансовий контроль; інвестиційно-правова політика; принципы; общие и специальные принципы; финансовый контроль; инвестиционно-правовая политика; principles; general and specific principles; financial control; investment and legal policy