Історичний аналіз допомоги Конгресу США країнам-претендентам до вступу у НАТО в період 1994–2007 рр - Левик, Б. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Проналізовано роль законодавства США про розширення НАТО і надання всебічної допомоги країнам – претендентам на шляху приєднання до Північноатлантичного договору. The article deals with the role that legistation of the USA plays in NATO enlargement process and providing all-round assistance to the aspiring prospective member-countries on the road to full membership in the North-Atlantic Treaty.