Розробка методики оцінки фінансового стану підприємства з погляду зовнішньої організації - Олексів, І. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглянуті проблеми аналізу фінансового стану підприємства з погляду зовнішньої організації. Автором запропонований, розроблений ним, алгоритм оцінки фінансового стану підприємства з погляду банку, який враховує як вимоги, встановлені Національним Банком України, так і досвід експертів. The problems of corporate financial analysis from the point of view of external organisation are described In the article. The author proposed worked out by him algorithm of enterprise performance estimation from the point of view of bank that consider the requirements established by National Bank of Ukraine and expert’s experience.