Облік виконання планових завдань в умовах автоматизації логістичної системи - Мороз, Л. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглянутий деталізований алгоритм інформаційної моделі розв’язання задачі обліку виконання планових завдань в умовах автоматизації логістичної системи методом “заліку”. The detailed algorithm of information model for solving the task of execution account of work quota is considered in the conditions of automation of logistic of system by count method.