Деякі аспекти формування тарифів на автомобільні перевезення в країнах — членах єврорегіону “Буг” - Козлюк, Я. Я. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглядаються загальні тенденції та методологічні основи ціноутворення у галузі міжнародних автомобільних перевезень. The main trends and methodological basics of price formation in international autotransportation are analyzed.