Науково-технологічне дослідження поліхромій М. Сосенка у церкві Арх. Михаїла с. Підберізців - Радомська, В. Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Досліджено та висвітлено стратиграфічну, техніко-технологічну особливість стінописів М.Сосенка (1907-1910 рр.) в інтер’єрному середовищі церкви Арх. Михаїла в селі Підберізці (1891р.) Пустомитівського р-ну Львівської обл. The specific features of the strategraphic, technical-technological murals of M. Sosenko (1907-1910) in the interior of the Church of Arch. Michael in the village of Pidberizka (1891), Pustomytivskiy Region, Lviv Oblastwas researched and highlighted.
Keywords: техніка; технологія; фізико-хімічний аналіз; мікроскопія; тиньк; наповнювач; в’язиво; пігменти; позолота; схема; орнамент; technique; technology; physical and chemical analysis; microscopy; tin'k; napovnyuvach; v ’yazivo; pigments; pigments; gilt; chart; decorative pattern