Могила Філерета Колесси. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Філарета Колесси. Поховані: Філарет Колесса (1871-1947) — етнограф, композитор, фольклорист, дійсний член АН УРСР, депутат Верховної Ради УРСР. Марія Колесса (1882-1957). Надгробок — бетонний саркофаг з інскрипціями про покійних увінчаний квітником. Поле №78.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, композитори, фольклористи, етнографи, члени АН УРСР, депутати Верховної Ради УРСР, Філарет Колесса, Марія Колесса, могила, поховання.