Структурно-функціональна модель. Системи верифікації даних електронного каталогу - Ярмолюк, Руслан Сергійович (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Запропонована структурно-функціональна модель системи верифікації даних електронного каталогу. Описано основні вимоги до системи верифікації. Вказано схему модулів системи верифікації та основні функціональні можливості кожного з модулів. The proposed structural and functional model of system data verification OPAC. We describe the basic requirements for system verification. Specified scheme verification system modules and the functionality of each module.
Keywords: електронний каталог; система верифікації даних електронного каталогу; АБІС; теорія нечітких множин; OPAC; the system data verification OPAC; LMS; the theory of fuzzy sets