Математична модель пристрою притиску пресового дефіброра - Винницький, В. М.; Кріль, A. A. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Створена математична модель пристрою притиску балансу пресового дефіброра. Отримано й порівняно динамічні характеристики пристрою для різних способів регулювання тиску в поршні: способу регульованого вентиля та запропонованого способу регульованого насоса.