Теплонасосна сушильна установка - як спосіб енергоефективного сушіння зерна - Снєжкін, Ю. Ф.; Пазюк, В. М.; Чалаєв, Д. М.; Шаврін, В. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Запропоновано метод сушіння насіння ріпаку, використовуючи низькопотенційну теплоту в теплонасосній сушильній установці. Її ефективність підтверджується числовим аналізом витрат теплоти на сушіння в інших типах зерносушарок. The paper is method of drying the rapeseed with use lowpotential heat on the heat pump dryer. This method efficiency is assured by numerical analysis expense heat on the process in other types of grain dryers.