Алгоритми класифікації динамічних ситуацій в інтелектуальних системах управління - Нога, А. Ю. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2004)
Розглянуто алгоритм самоорганізації, оснований на методі потенційних функцій, використання теорії функціональних систем Анохіна для теорії і практики ІнС,. Наведено структурну схему класифікатора.

The algorithm of self-organisation based on potentionai function method is considered. The structural sheme of ciassificator is given.
Keywords: 681.513