Метод координації адаптивних вимірювально-обчислювальних процесів на основі відкладеної у часі інформаційної взаємодії - Бочкарьов, О. Ю.; Голембо, В. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розглянуто метод координації адаптивних вимірювально-обчислювальних процесів на основі відкладеної у часі інформаційної взаємодії. Запропоновано концепцію багатоагентної обумовленої взаємодії, згідно з якою вимірювально-обчислювальні процеси координуються за допомогою координаційного простору та відповідних правил поведінки в ньому. The coordination technique for adaptive data acquisition processes based on rescheduled inter-process communication are considered. The concept of multi-agent conditional interplay (coordination based on coordination space and corresponding behaviour rules) is proposed.
Coordination technique for adaptive data acquisition processes based on rescheduled inter-process communication
Keywords: адаптивний вимірювально-обчислювальний процес; метод координації; координаційний простір; adaptive data acquisition process; coordination technique; coordination space