Аніонні флокулянти на основі щепленого кополімеру - Момот, Леся; Шляхтун, Тетяна; Желтоножська, Тетяна; Сиромятніков, Володимир (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Розглянуто кінетику процесу лужного гідролізу щепленого кополімеру на основі поліакриламіду та полівінілового спирту.

Kinetics of inoculated copolymer based on polyacrylamide and polyvinyl alcohol base hydrolysis process has been considered.
Keywords: 665