Титульний аркуш до Вісника Національного університету «Львівська політехніка». Серія: Фізико-математичні науки - (:unkn) unknown (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
У збірнику наукових праць опублiковано результати оригiнальних наукових дослiджень з рiзних роздiлiв математики, фiзики та прикладних аспектiв цих наук, а також оглядовi статтi з нових перспективних напрямiв дослiджень i роботи з iсторiї та методологiї фундаментальних наук. Для наукових спiвробiтникiв, викладачiв вищих навчальних закладiв, iнженерiв, аспiрантiв.