Вплив трансфузії газів на точність вимірювання витрати плівковим витратоміром - Парнета, О. З.; Теплюх, З. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2008)
Досліджено вплив трансфузії газів через рухому плівку на точність вимірювання малих витрат газів плівковим методом та запропоновано способи його зменшення. In this article the influence of gas diffusion across the film for the accuracy of film flowmeter is investigated and the possibilities of its decreasing are offered.
Keywords: трансфузія; витрата газів