Неіснування глобального розв'язку мішаної задачі для нелінійного параболічного рівняння четвертого порядку - Торган, Г. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Досліджено мішану задачу для одного параболічного рівняння четвертого порядку з другою похідною за часом і нестандартною нелінійністю. Отримано достатні умови існування локального і неіснування глобального узагальненого розв'язку. In the paper there are investigate the initial boundary value problem for one parabolic equation forth order with second time derivative and with nonstandard nonlinearity. There are obtained conditions existence of the local and nonexistence of the global solution.
Nonexistence of the global solution of the mixed problem for nonlinear fourth order parabolic equation
Keywords: параболічне рівняння; мішана задача; parabolic equation; initial boundary value problem