Петрогеофізична і мінералогічна оцінка прогнозу локальних землетрусів на прикладі Закарпатської сейсмоактивної зони - Толстой, М. І.; Кадурін, В. М.; Онищук, І. І.; Шабатура, О. В. (Національний університет “Львівська політехніка”, 2011)
Для складнопобудованого напружено-деформаційного середовища із активною геодинамічною ситуацією визначено низку ознак складу і фізичних властивостей порід, які можна використати в якості оціночного прогнозу локальних землетрусів. Для сложнопостроенной напряженно-деформированной среды с активной геодинамической ситуацией определен ряд признаков состава и физических свойств пород, которые можно использовать в качестве оценочного прогноза локальных землетрясений. For compound-сconstructed stressedly-deformed environment with active geodynamics was determined some features of composition and physical properties of rocks that can use to estimate prediction of local earthquakes.
Петрогеофизическая и минералогическая оценка прогноза локальных землетрясений на примере Закарпатской сейсмоактивной зоны
Petrogeophysical and mineralogical estimation of the earthquake’ prediction on the example of Transcarpathian seismic zone
Keywords: прогноз локальних землетрусів; магнітомінералогія; сейсмоелектромагнетизм; прогноз локальных землетрясений; магнитоминералогия; сейсмоэлектромагнетизм; local earthquakes prediction; magnetic mineralogy; seismic-electric-magnetism