Чинники впливу на диверсифікацію діяльності підприємств - Кузьмін, О. Є. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто характерні ознаки диверсифікації діяльності підприємств. Наведено різноманітні думки щодо чинників, які впливають на вказане економічне поняття. Виокремлено узагальнені чинники зовнішнього та внутрішнього середовища, що значно впливають на диверсифікацію діяльності підприємств. The characteristics of diversification activity of enterprises are considered. The various opinions regarding the factors that influence on specific economic concept are elucidated. The generalized factors of external and internal environment that impact on the diversification activity of enterprises are singled out.
The factors of influence on diversification activity of enterprises
Keywords: диверсифікація діяльності підприємства; чинники; глобалізація; diversification activity of enterprise; factors; globalization