Дослідна устава для метрологічної перевірки термоперетворювачів - Козак, Ореста; Сілке, Августін (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Описано дослідну установу для калібрування термоелементів. Описана установка для калибрирования термоэлементов. In the article experimental station for thrmoelemens calibration is describet.