Моделювання процесу прийняття рішень з підвищення енергоефективності виробництва - Джеджула, В. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розроблено модель прийняття рішень з управління енергетичним потенціалом промислових підприємств. Обґрунтовано та класифіковано фактори, що впливають на процес прийняття рішень. The decision-making model on management of an energy potential of the industrial enterprises is developed. Soundly also the factors influencing decision-making process are classified.