Розвиток повітряного транспорту в Україні в 1917 - 1920 рр. - Харук, А. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Досліджуються перші спроби налагодження регулярних повітряних перевезень в Україні. The article invest igats the first regular air communications in Ukraine.