Скульптура Богоматері на постаменті. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Скульптура Богоматері на постаменті. На світлині — скульптура Богоматері на високому постаменті в бічному ракурсі. Зліва — ще один постамент з барельєфом жінки.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, скульптури, скульптура Богоматері на постаменті, барельєф, надгробок, поховання.