Формування економічного механізму функціонування сфери житлового будівництва - Козик, В. В.; Пшик-Ковальська, О. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Проаналізовано останні дослідження, пов’язані з проблемами побудови економічного механізму житлового будівництва. Сформовано економічний механізм житлового будівництва, описано його складові елементи. Уточнено трактування категорії „економічний механізм житлового будівництва”. Наведено перспективи подальших досліджень. In the article the last researches are analysed the constructions of economic mechanism of house building related to the problems. The economic mechanism of house building is formed, described his component elements. Interpretation of category is specified „economic mechanism of housing building”. The prospects of subsequent researches are resulted.