Метод відбору реєстрових одиниць ідеографічного словника дієслів переміщення української мови - Середницька, Анна (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
У статті описано метод відбору концептів – реєстрових одиниць ідеографічного словника, укладеного на матеріалі 8066 лексико-семантичних варіантів дієслів переміщення. The article describes the design principles of the ideographic dictionary of Ukrainian verbs (fragment, 8066 verbs of motion) and examines the related theoretical problems of its creation.