Комплексна оцінка стратегії санації підприємств - Пєрєдєрієва, С. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розкрито суть методичних основ комплексної оцінки стратегії санації, яка проводиться в декілька етапів: визначення глибини кризи – рейтингова оцінка санаційного потенціалу; прогнозування можливості реалізації санації – оцінювання доцільності санації порівнянням величини внеску і фінансового потенціалу. Essence of methodical bases of complex estimation of strategy of readjustment which is conducted in a few stages is exposed: determination of depth of crisis is a rating estimation of readjustment potential; prognostication of marketability readjustment an estimation of expedience of readjustment by comparison of size of payment and financial potential.