Аналіз способів переміщення вантажів електромеханічною системою (ЕМС) баштового крана - Клімченкова, Наталія; Корнієнко, Сергій (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проведено аналіз способів переміщення вантажів електромеханічної системою баштового крана. Дано рекомендації з підвищення ступеня автоматизації як електромеханічної системи крана, так і способів переміщення вантажів краном.
Analysis of methods of moving loads with tower crane electromechanical system
Keywords: електромеханічна система; баштовий кран; електропривід; технологічний процес; розгойдування вантажу; програмне управління; перехідний процес