Автоматизований розрахунок комплекту мітчиків для нарізання метричної різі - Гурей, І. В.; Гурей, В. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Наведено розроблену програму для автоматизованого обчислення та вибору виконавчих розмірів профілю різі та конструктивних елементів комплекту мітчиків для нарізання метричної різі. The program for automatic calculation and selection the dimensions of thread profile and design elements of kit of taps for cutting the metric thread has been presented and developed.