Вплив вільних конвективних потоків на організацію повітрообміну в приміщеннях невеликого об’єму - Щеглюк, Т.; Желих, В.; Юркевич, Ю. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2004)
In this article the results of air distribution of laminar air stream in volume of the module of a technological room are presented.
Keywords: 629.113.06; 628.83