Особливості адміністративно-правового статусу органів виконавчої влади - Ковалів, М. В.; Стахура, І. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розглянуто питання адміністративно-правового статусу органів виконавчої влади. Розкривається система органів виконавчої влади, форми та методи їх діяльності. Розглядаються особливості побудови та функціонування органів виконавчої влади, їхні структура, функції, обсяг і характер компетенції, взаємозв’язок між органами вищого і нижчого рівнів. Рассмотрены вопросы административно-правового статуса органов исполнительной власти. Раскрывается система органов исполнительной власти, формы и методы их деятельности. Рассматриваются особенности построения и функционирования органов исполнительной власти, их структура, функции, объем и характер компетенции, взаимосвязь между органами высшего и низшего уровней. The article raises questions of administrative and legal status of executive power. Expands the system of executive power, forms and methods of work. The features of the construction and operation of executive agencies, their structure, function, scope and nature of competence, the relationship between the organs of higher and lower levels.
Особенности административно-правового статуса органов исполнительной власти
Features of administrative and legal status of executive power
Keywords: органи виконавчої влади; правовий статус; державне регулювання; управління; структура; функція; компетенція; органы исполнительной власти; правовой статус; государственное регулирование; управление; структура; функция; компетенция; government agencies; legal status; government regulation; management; structure; function; competence