Підходи до оцінки економічної ефективності картографування території України - Тревого, І.; Мартин, А.; Trevoho, I.; Martyn, A. (Видавництво Львівської політехніки, 2021)
Розглянуто підходи щодо оцінки економічної ефективності топографічного картографування території України у масштабі 1:10 000. Визначено основні економічні переваги від створення топографічної карти держави, а також здійснено спробу оцінити деякі вигоди топографічного картографування.

Approaches to assessing economic efficiency of Ukraine territory topography mapping at the scale 1:10000 is considered. The main economical benefits of topographic map creation is defined and an attempt has been made to assess some advantages of topographic mapping.
Approaches to assessing economic efficiency of Ukraine territory mapping
Keywords: топографічне картографування; економічна ефективність; соціально-економічні й політичні вигоди; топографічна карта; topographic mapping; economic efficiency; social-economic and political benefits; topographic map; 528.4