Напрями створення і розвитку промислово-фінансових груп на регіональному рівні з метою санації підприємств у галузі виробництва деревини і целюлозно-паперової промисловості - Колісник, М. К.; Сміх, К. Е.; Гудзій, О. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Визначено переваги проведення санації підприємств Львівської області шляхом утворення ПФГ. Запропоновано класифікацію пропонованої ПФГ у Львівській області в галузі виробництва деревини і целюлозно-паперової промисловості за різними характеристиками, а також запропоновано перелік підприємств, банків, страхових і інвестиційної компаній, які можуть ввійти до складу новоствореної ПФГ.

Definite advantage leadthrougb of sanitation enterprises of the Lviv region by formation of 1FG. Classification of offered LFG in the Lviv region in industry of production wood and ceUulose- paper industry after different descriptions, and also is offered the list of enterprises, banks, insurance and investment companies which can enter in the complement of accrued IFG.
Keywords: 338.921